Dołączył(a): 27 paź 2008, o 20:46 Posty: 208 Lokalizacja: Olsztyn
Ja polski top gear odpuscilem chyba po 2 pierwszych numerach, tego nie da sie czytac kiedy 60% stron to reklamy. Nie wiem jak to teraz wyglada ale te 2 numery ktore zdazylem przejrzec niczym mnie nie zachwycily a juz na pewno nie zdjeciami
Czyli nic nie stracilem ze nie widzialem polskiej edycji
Nie mam czasu czytac, ale z zafascynowaniem ogladam Jeremy-iego Clarkson-a. Zaluje tylko ze nie ma juz mojego ulubionego Tiff-a Needell-a ... ten to potrafil latac Pare dni temu przeczytalem gdzies, ze w niedawnym odcinku z moza wyszedl czarny Stig ... czyzby come back
EDIT: Jakby ktos nie wiedzial jak Tiff-a testuje auta, w co watpie, to prosze
Tiff Needell przecież nadal występuje, tylko w 5th Gear, a nie Top Gear. Lata dobrze bo tak jak jego kumpel z 5th Gear obaj są zawodowymi kierowcami sportowymi (chyba wyścigowymi).
A jaką gazetę polską najlepiej oceniacie pod kątem zdjęć ? Jak wypada waszym zdaniem Auto Moto i Sport ? (czasami mają zdjęcia ze stocków).
Cały sekret polega tkwi w tym, że ilustracje do miesięcznika "Top Gear" nie tylko prezentują najbardziej pożądane samochody świata, ale także oddają emocje.
LOL. A na zdjęciach w tym artykule Hundai Santafe i Honda City
Dżizas edytuj posty. Wg. mnie to tylko KMH, bo goście nie dość, że robią gazetę sami ( żadne przedruki, na których np. TG leci ) to ozdabiają artykuły świetnymi zdjęciami. A ich wyprawy na Biegun Północny chyba nie wymagają komentarza.